Japanse Gezichtsmassage

Je bent hier: :/Japanse Gezichtsmassage
Japanse Gezichtsmassage 2017-12-26T14:19:41+01:00

De Japanse gezichtsmassage is, net als de meeste oosterse massage technieken, zeer oud en wordt al vele eeuwen uitgevoerd in Japan. De techniek die bij deze massage gebruikt wordt heet Kobido en betekent letterlijk “het traditionele pad van schoonheid”.

Elk deeltje van kruin tot schouder wordt onder handen genomen. Het is als het ware een combinatie van een hoofd-, nek- en gezichtmassage met drukpunttechnieken, shiatsubewegingen, stimulatie van de meridiaanbanen en technieken uit de lymfedrainage.

Image-Combi-gezicht-voet
De gezichtsmassage werkt ontspannend en bevordert de doorstroming van energie door het lichaam. Een goede doorstroom is belangrijk voor het evenwicht van lichaam en geest.

Daarnaast heeft de massage een huidverbeterende werking, de huid wordt steviger, soepeler en zachter, de bloedcirculatie verbetert en toxines worden verwijderd. Hij is doeltreffend bij de behandeling van migraine en spanningshoofdpijn.

afd7aeef-35f1-4770-b6e4-3e95bdf3f461De Japanse gezichtsmassage is een verwenmoment voor jezelf. Het zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel. Tijdens de massage lig je op een massagebank en wordt er gebruikt gemaakt van een natuurlijke, verzorgende massagecreme. Er wordt begonnen met een nekmassage waardoor de bloedcirculatie in dit gebied gestimuleerd wordt en de gezichtsspieren zich vervolgens gemakkelijker zullen ontspannen. Hierna wordt overgegaan naar de gezichtmassage en de massage van de hoofdhuid.

Het is niet aan te raden tijdens de massage contactlenzen te dragen. Neem dus vloeistof mee om ze na de behandeling weer in te kunnen doen.

De massage duurt ongeveer 30 minuten en is ook prima te combineren met een voetreflex- of hand/arm massage voor nog meer ontspanning.

Wil je een afspraak maken klik dan hier.