Over mij

Je bent hier: :/Over mij
Over mij 2017-12-26T14:19:49+01:00

Bij voetreflexologie en massage is het contact erg belangrijk, daarom wil ik deze pagina gebruiken om mij aan je voor te stellen.

_DSC0809aIk ben Caroline Fransen en ben geboren in 1960. Samen met mijn gezin woon ik in Breda. Van beroep ben ik Verpleegkundige. Als Verpleegkundige ben ik op diverse afdelingen in het ziekenhuis werkzaam geweest. Ook heb ik als waarnemend Hoofdverpleegkundige gewerkt op de polikliniek Neurologie, Interne Geneeskunde en AIDS in het OLVG te Amsterdam. Na de geboorte van onze eerste dochter heb ik de verpleging vaarwel gezegd en met volle teugen mogen genieten van het moeder zijn. In september 2013 heb ik de BIG herregistratiecursus gedaan om weer helemaal up to date te geraken met alle nieuwtjes in het verpleegkundige vak.

In  april 2014 nam ik deel aan een workshop VoetreflexPlus massage en  was het  voor mij duidelijk dat ik daarmee verder wilde. Sinds september 2014 volg ik de 3 jarige HBO opleiding tot VoetreflexPlus therapeute bij Total Health in Breda met heel veel plezier. Na het eerste jaar mag ik mij VoetreflexPlus masseuse noemen en ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk bij mij aan huis. Mocht je niet in staat zijn naar mij te komen dan kan ik je ook in je eigen omgeving behandelen.

Naast deze opleiding blijf ik mij door ontwikkelen. Zo heb ik de TuiNa Zen Massage cursus gevolgd. Dit is een volledige ontspannende totaalmassage op rug/nek/schouders en armen en de benen. Een TuiNa Zen rugmassage is een mooie combinatie met een ontspannende voetreflexmassage. In oktober 2015 heb ik de cursus handreflex massage gevolgd en in mei 2016 de cursus Japanse gezichtsmassage.

September 2016 ben ik gestart met een extra VoetreflexPlus verdiepingsjaar voor therapeuten. In dit jaar ga ik mij nog meer bekwamen in de zwangerschapsreflexologie met als mooie aanvulling babyreflexologie. Hierbij komen de vele aspecten van de vruchtbare vrouw tot de moeder en de baby na de bevalling aan de orde. De module “de vrouw, menstruatie en overgang”  geeft mij nog meer handvaten voor de begeleiding en behandeling van vrouwen met menstruatieklachten, PMS en overgangsklachten. Daarnaast volg ik de opleiding Chinli TuiNa, chinese lichaamsmassage.