TuiNa Zen massage

Je bent hier: :/TuiNa Zen massage
TuiNa Zen massage 2017-12-26T14:19:49+01:00

Wat is het?

TuiNa (uit te spreken als Twie na)  Zen massage is een ontspannende massage van de rug, nek, en schouders. TuiNa betekent massage in het chinees. In China wordt TuiNa  al meer dan 2000 jaar toegepast.

Hoe werkt het?

TuiNa massages stimuleren en reguleren het meridiaansysteem waardoor blokkades kunnen worden opgeheven. Op die manier komen lichaam en geest weer in balans en verminderen of verdwijnen klachten. Meridianen zijn kanalen waardoor Qi (energie), bloed, voedingsstoffen en informatie stromen. Ze voeden het lichaam en zorgen dat lichaam en geest in balans blijven. Zo zorgen ze ervoor dat er gezondheid, innerlijke rust en evenwicht is. Blokkades in dit systeem veroorzaken, volgens de Chinese Geneeskunde, ziektes en geestelijke onbalans.

Hoe werk ik?

De TuiNa Zen massage wordt gegeven op een massagetafel. Hierbij lig je op je buik waarbij de rug ontbloot is. Er wordt gemasseerd met massage olie. Het is mogelijk om een TuiNa Zen massage te ondergaan waarbij tevens de benen, armen en het gezicht behandeld worden. Geef dan bij het boeken aan dat je een uitgebreide TuiNa Zen massage wilt. De massage duurt ongeveer een uur. Indien nodig werk ik met een bamboestokje waarbij dieper gemasseerd kan worden.

Voor wie?

Voor mensen die veel spanningsklachten en/of pijn ervaren in nek, schouders hoofd of rug . Het is geen noodzaak om ergens last van te hebben om jezelf te laten masseren. Eens lekker ontspannen kan ook een zeer goede reden zijn.

De TuiNa Zen Massage geeft:

  • Een diepe ontspanning van lichaam en geest
  • Een betere doorbloeding in de spieren
  • Een betere energiedoorstroming in de meridianen
  • Een versteviging van de spirituele as, waardoor men beter geaard wordt en de geest tot rust komt
  • De verhoging van de weerstand
  • Het reguleren van de bloeddruk

Kortom, door een TuiNa Zen Massage ga je als herboren naar huis.

Je kunt het hier meteen boeken.