Voetreflex massage als vast onderdeel van onze verzorging

Je bent hier: :/Voetreflex massage als vast onderdeel van onze verzorging

Voetreflextherapie, voetreflexzonetherapie of voetreflexmassage, het zijn allemaal andere woorden voor een beproefde therapie. En die therapie pakt de basis aan en is ook nog eens ontspannend!

Toch is voetreflexmassage niet zo ingeburgerd als regelmatig naar de schoonheidsspecialiste gaan of naar de sauna. Zelfs een periodiek babbeltje met de psycholoog wordt vaker gedaan bij bepaalde klachten dan een voetreflexmassage. Want voetreflextherapie zit in de “alternatieve hoek” en niet iedereen is er even doordrongen van dat het van toegevoegde waarde kan zijn. Tel daar het onbekende bij op, dat al snel onbemind maakt, en zie daar de achterstand die voetreflextherapie heeft als onderdeel van het totale verzorgingspakket.

Anna Staal schreef daar een duidelijk en goed leesbaar artikel over op infonu.nl. Klik hier als je dit artikel wilt lezen.

Wanneer je voor het eerst naar Lampion komt kun je gebruik maken van mijn aanbod voor een gratis kennismakingsmassage om te ervaren wat een VoetreflexPlus massage voor jou kan betekenen. Je kunt hier meteen boeken.

 

2015-06-18T18:27:22+01:00